Veelgestelde vragen

In welke valuta zie ik de prijzen op de site?
Alle prijzen zijn in EURO.

Ik heb zojuist een bestelling geplaatst, wanneer wordt deze verzonden?


Wij doen ons best om artikelen zo snel mogelijk te verzenden. Houd rekening met een productietijd van 1-2 dagen voordat uw bestelling wordt verzonden. De gemiddelde verzendtijd bedraagt ​​2-3 dagen.
Trackingnummers worden 1-2 dagen nadat uw bestelling is VERZONDEN bijgewerkt. Als u na 7 zaken nog geen trackingnummer heeft, kunt u ons een e-mail sturen op support@wingguru.nl .

U kunt ook zelf komen ophalen vanuit ons warehuis in Rosmalen


Ik ben niet verliefd op mijn bestelling, kan deze geretourneerd worden? Wat als er een probleem is?


Wij bieden een 100% geld-terug-garantie als het product defect of beschadigd is. Wij geven u 30 dagen de tijd om het naar ons terug te sturen voor een volledige terugbetaling. U dient het op eigen kosten terug te sturen. Zodra wij het product hebben ontvangen, betalen wij het volledige bedrag van uw oorspronkelijke aankoop terug. Vermeld a.u.b. een naam en bestelnummer op de geretourneerde pakketten.
Let op: Als uw pakket onderweg is, moet u wachten tot het aankomt en het retourneren voordat u een terugbetaling ontvangt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
U kunt uw bestelling kosteloos annuleren! U moet uw bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden. Als het artikel al is verzonden, gebruik dan ons eenvoudige retoursysteem om een ​​volledige terugbetaling te krijgen.

Ik heb een verkeerd adres ingevuld, wat moet ik nu doen?
Als u een onjuiste spelling heeft of automatisch een verkeerd adres heeft ingevuld, beantwoordt u eenvoudigweg de e-mail met de bestelbevestiging en bevestigt u deze. Zodra u nogmaals heeft gecontroleerd of het opgegeven adres onjuist is, kunt u ons hiervan op de hoogte stellen via e-mail op support@wingguru.nl . Indien het opgegeven adres onjuist is, kunnen wij het adres binnen 24 uur wijzigen naar het juiste adres. Na 24 uur na onjuiste indiening vindt er geen restitutie plaats.

Hoe lang duurt verzending?
De verzendtijden variëren omdat we wereldwijd verzenden vanuit verschillende fulfilmentcentra op basis van uw locatie. De gemiddelde verzendtijd bedraagt ​​15-25 werkdagen.

Ik heb een vraag die niet beantwoord is, kunt u mij alstublieft helpen?

Absoluut! Wij zijn er om u te helpen uw huis mooi te maken! Stuur ons een e-mail naar support@wingguru.nl en wij helpen u graag verder.
We ontvangen een groot aantal e-mails. Als u snel antwoord wilt krijgen, voeg dan uw bestelnummer toe en benoem het probleem duidelijk. Bedankt.